Φωτιά Στο Σχίνο : Fwtia Sto Sxino H Katastrofh Apotypwmenh Apo Doryforo - Το βίντεο του megaratv.gr, καταγράφει πλάνα από την περιοχή ντουράκο αλεποχωρίου μέχρι και την ιερά μονή αγίου ιωάννη προδρόμου μακρυνού.

Φωτιά Στο Σχίνο : Fwtia Sto Sxino H Katastrofh Apotypwmenh Apo Doryforo - Το βίντεο του megaratv.gr, καταγράφει πλάνα από την περιοχή ντουράκο αλεποχωρίου μέχρι και την ιερά μονή αγίου ιωάννη προδρόμου μακρυνού.. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στην περιοχή σχίνο λουτρακίου. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε στον σχίνο το βράδυ της τετάρτης και καίει για δεύτερη νύχτα. Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Μάχη με τις φλόγες στον σχίνο κορινθίας (πηγή:

Ο δημοσιογράφος του ethnos.gr, κώστας ασημακόπουλος μεταδίδει όλες τις εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς στον σχίνο κορινθίας Εικόνες που αναρτήθηκαν στα social media δείχνουν κατοικίες να έχουν καεί, ενώ έχουν σημειωθεί καταστροφές σε αποθήκες και οικήματα. Καπνός και στάχτες στο κέντρο της αθήνας Το καταστροφικό της έργο συνεχίζει η φωτιά που ξέσπασε στον σχίνο, το βράδυ της τετάρτης, με το μέτωπο να έχει φτάσει μέχρι τα μέγαρα αττικής. Μέχρι το βράδυ της παρασκευής θα έχει οριοθετηθεί η φωτιά που ξέσπασε στον σχίνο κορινθίας και συνολικά έχει κάψει περισσότερα από 40.000 στρέμματα δασικής γης, υποστήριξε ο αρχηγός του.

Fwtia Ston Sxino Korin8ias Maxh Me Ta Diasparta Metwpa Den 3ekinhse Apo Ameleia Eretikos Gr
Fwtia Ston Sxino Korin8ias Maxh Me Ta Diasparta Metwpa Den 3ekinhse Apo Ameleia Eretikos Gr from eretikos.gr
Εκκενώνεται η ευρύτερη περιοχή μεταξύ λιακωτού. Μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση προκλήθηκε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο κορινθίας, κοντά στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε στις 9:45 το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες των δασοπυροσβεστών στο loutrakiblog καίγονται σπίτια στον οικισμό μπαφάνι. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Έγιναν απομακρύνσεις κατοίκων σε πολλές περιοχές. If playback doesn't begin shortly, try restarting your device. Το βίντεο του megaratv.gr, καταγράφει πλάνα από την περιοχή ντουράκο αλεποχωρίου μέχρι και την ιερά μονή αγίου ιωάννη προδρόμου μακρυνού.

Μάχη με τις φλόγες στον σχίνο κορινθίας (πηγή:

Εκκενώνεται ο οικισμός παπαγιαννέικα στα μέγαρα. Πάντα σύμφωνα με την πυροσβεστική, εξαιτίας της φωτιάς έχουν προκληθεί ζημιές σε μία κατοικία. Τον πύρινο εφιάλτη έζησαν οι κάτοικοι στον σχίνο κορινθίας, καθώς μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε χορτολιβαδική έκταση. Μάχη με τις φλόγες στον σχίνο κορινθίας (πηγή: Ο αρχηγός της πυροσβεστικής, αντιστράτηγος, στέφανος κολοκούρης, ο οποιος συντονίζει την κατάσβεση δήλωσε στο απε. Η φλόγες είναι κοντά σε οικισμό με τη φωτιά να καίει ανεξέλεγκτα λόγω των ανέμων. Στα πύρινα μέτωπα επιχειρούν ισχυρότατες επίγειες δυνάμεις, ενώ οι σφοδροί άνεμοι δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Μέχρι στιγμής, η φωτιά έχει οδηγήσει στην προληπτική εκκένωση έξι οικισμών ενώ, όπως επιβεβαιώνουν αξιωματούχοι, έκαψε και σπίτια. Videos you watch may be added. Οι αναζωπυρώσεις σε ολόκληρο το πύρινο μέτωπο είναι συνεχείς, με το έργο. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης (19/5/2021) στον σχίνο κορινθίας και έχει κάψει πολύ μεγάλη έκταση πυκνού δάσους, ενώ έχει προξενήσει ζημιές. Οι κάτοικοι στο σχίνο κορινθίας επιστρέφουν σταδιακά στα σπίτια τους, με τους περισσότερους να μην μπορούν να πιστέψουν τον εφιάλτη που έζησαν χθες το βράδυ, όταν εξαιτίας του αέρα οι πρώτες φλόγες που ξέσπασαν στην περιοχή μετατράπηκαν σε πύρινο ποτάμι. Η φωτιά στον σχίνο συνεχίζει να καίει ενώ καπνός και στάχτη έχουν κιτρινίσει την ατμόσφαιρα σε πολλές περιοχές, ανάμεσά τους και η αττική.με αφορμή αυτές τις έκτακτες ατμοσφαιρικές αλλαγές ο πνευμονολόγος γιάννης.

Οι φλόγες έφτασαν στον οικισμό μπαφάνι με την πυρκαγιά να καίει ανεξέλεγκτα λόγω των ισχυρών ανέμων. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5) σε χορτολιβαδική έκταση και κάει σε δύσβατο. Φωτιά στο σχίνο κορινθίας δείτε επίσης το βίντεο: Η φωτιά στον σχίνο συνεχίζει να καίει ενώ καπνός και στάχτη έχουν κιτρινίσει την ατμόσφαιρα σε πολλές περιοχές, ανάμεσά τους και η αττική.με αφορμή αυτές τις έκτακτες ατμοσφαιρικές αλλαγές ο πνευμονολόγος γιάννης. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης (19/5/2021) στον σχίνο κορινθίας και έχει κάψει πολύ μεγάλη έκταση πυκνού δάσους, ενώ έχει προξενήσει ζημιές.

Sxinos Korin8ias Mainetai H Fwtia Ekkenw8hkan Oikismoi Kai Mones Sth Maxh Kai Ta Aeroskafh
Sxinos Korin8ias Mainetai H Fwtia Ekkenw8hkan Oikismoi Kai Mones Sth Maxh Kai Ta Aeroskafh from media.enikos.gr
Εικόνες που αναρτήθηκαν στα social media δείχνουν κατοικίες να έχουν καεί, ενώ έχουν σημειωθεί καταστροφές σε αποθήκες και οικήματα. Φωτιά σε δασική έκταση προκλήθηκε πριν από λίγα λεπτά στον σχίνο κορινθίας. Φωτιά ξέσπασε στις 9:45 το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Φωτιά στο σχίνο κορινθίας photo 6/6. Μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση προκλήθηκε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο κορινθίας, κοντά στο λουτράκι. Τον πύρινο εφιάλτη έζησαν οι κάτοικοι στον σχίνο κορινθίας, καθώς μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε χορτολιβαδική έκταση. Το βίντεο του megaratv.gr, καταγράφει πλάνα από την περιοχή ντουράκο αλεποχωρίου μέχρι και την ιερά μονή αγίου ιωάννη προδρόμου μακρυνού. Πάντα σύμφωνα με την πυροσβεστική, εξαιτίας της φωτιάς έχουν προκληθεί ζημιές σε μία κατοικία.

Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας.

Μέχρι το βράδυ της παρασκευής θα έχει οριοθετηθεί η φωτιά που ξέσπασε στον σχίνο κορινθίας και συνολικά έχει κάψει περισσότερα από 40.000 στρέμματα δασικής γης, υποστήριξε ο αρχηγός του. Οι αναζωπυρώσεις σε ολόκληρο το πύρινο μέτωπο είναι συνεχείς, με το έργο. Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Μάχη με τις φλόγες στον σχίνο κορινθίας (πηγή: Εικόνες που αναρτήθηκαν στα social media δείχνουν κατοικίες να έχουν καεί, ενώ έχουν σημειωθεί καταστροφές σε αποθήκες και οικήματα. Ο δημοσιογράφος του ethnos.gr, κώστας ασημακόπουλος μεταδίδει όλες τις εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς στον σχίνο κορινθίας Εκκενώνεται ο οικισμός παπαγιαννέικα στα μέγαρα. Στο μέτωπο της πυρκαγιάς επιχειρούν 265 πυροσβέστες, 10 τμήματα πεζοπόρου και υδροφόρες του δήμου. If playback doesn't begin shortly, try restarting your device. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης (19/5/2021) στον σχίνο κορινθίας και έχει κάψει πολύ μεγάλη έκταση πυκνού δάσους, ενώ έχει προξενήσει ζημιές. Φωτιά στο σχίνο κορινθίας photo 6/6. Φωτιά στο σχίνο κορινθίας δείτε επίσης το βίντεο: Εκκενώνεται η ευρύτερη περιοχή μεταξύ λιακωτού.

Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς. Εκτός ελέγχου μαίνεται η μεγάλη φωτιά που καίει στον σχίνο κορινθίας, με τις ισχυρές πυροσβεστικές. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5) σε χορτολιβαδική έκταση και κάει σε δύσβατο. Έγιναν απομακρύνσεις κατοίκων σε πολλές περιοχές. Καπνός και στάχτες στο κέντρο της αθήνας

Fwtia Ston Sxino H Stigmh Poy Pyrosbestes Pairnoyn Nero Apo Pisina E3oxikoy Gia Na Synexisoyn Pics Video
Fwtia Ston Sxino H Stigmh Poy Pyrosbestes Pairnoyn Nero Apo Pisina E3oxikoy Gia Na Synexisoyn Pics Video from www.newsit.gr
« ένας ηλικιωμένος έβαλε (φωτιά) να κάψει κλαδιά από τις ελιές » είναι η μαρτυρία κατοίκου στο sputnik για τον τρόπο που ξέσπασε η καταστροφική πυρκαγιά. Σύμφωνα με μαρτυρίες των δασοπυροσβεστών στο loutrakiblog καίγονται σπίτια στον οικισμό μπαφάνι. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης (19/5/2021) στον σχίνο κορινθίας και έχει κάψει πολύ μεγάλη έκταση πυκνού δάσους, ενώ έχει προξενήσει ζημιές. Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς. Καπνός και στάχτες στο κέντρο της αθήνας Το βίντεο του megaratv.gr, καταγράφει πλάνα από την περιοχή ντουράκο αλεποχωρίου μέχρι και την ιερά μονή αγίου ιωάννη προδρόμου μακρυνού. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5) σε χορτολιβαδική έκταση και κάει σε δύσβατο.

Πώς ξεκίνησε η φωτιά στον σχίνο.

Η φωτιά στον σχίνο συνεχίζει να καίει ενώ καπνός και στάχτη έχουν κιτρινίσει την ατμόσφαιρα σε πολλές περιοχές, ανάμεσά τους και η αττική.με αφορμή αυτές τις έκτακτες ατμοσφαιρικές αλλαγές ο πνευμονολόγος γιάννης. Οι φλόγες έφτασαν στον οικισμό μπαφάνι με την πυρκαγιά να καίει ανεξέλεγκτα λόγω των ισχυρών ανέμων. Φωτιά ξέσπασε στις 9:45 το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Στα πύρινα μέτωπα επιχειρούν ισχυρότατες επίγειες δυνάμεις, ενώ οι σφοδροί άνεμοι δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Εκκενώνεται η ευρύτερη περιοχή μεταξύ λιακωτού. Η φλόγες είναι κοντά σε οικισμό με τη φωτιά να καίει ανεξέλεγκτα λόγω των ανέμων. Η μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας έχει προκαλέσει ζημιές σε σπίτια. Το βίντεο του megaratv.gr, καταγράφει πλάνα από την περιοχή ντουράκο αλεποχωρίου μέχρι και την ιερά μονή αγίου ιωάννη προδρόμου μακρυνού. Τον πύρινο εφιάλτη έζησαν οι κάτοικοι στον σχίνο κορινθίας, καθώς μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε χορτολιβαδική έκταση. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στην περιοχή σχίνο λουτρακίου. Οι κάτοικοι στο σχίνο κορινθίας επιστρέφουν σταδιακά στα σπίτια τους, με τους περισσότερους να μην μπορούν να πιστέψουν τον εφιάλτη που έζησαν χθες το βράδυ, όταν εξαιτίας του αέρα οι πρώτες φλόγες που ξέσπασαν στην περιοχή μετατράπηκαν σε πύρινο ποτάμι. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τρομακτικές εικόνες από τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στην.

Μάχη με τις φλόγες στον σχίνο κορινθίας (πηγή: φωτιά. Φωτιά στο σχίνο κορινθίας photo 6/6.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Facebook